top of page

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

Bryan 9923.jpg

Marian over haar zoon

Mijn zoon krijgt sinds enkele maanden les bij Bryan. Hij is geadopteerd en heeft een reactieve hechtingsstoornis. Mijn zoon is 13 jaar. Bryan had al heel snel het vertrouwen van mijn zoon gewonnen. Wat best bijzonder te noemen is, dat gaat niet zo makkelijk bij Sam. 

Bryan traint met hem voor verschillende vaardigheden te oefenen. Weerbaarheid, uithoudingsvermogen, sportiviteit. Sam vraagt zelf wanneer hij weer naar Bryan mag. Ik ben zeer tevreden over Bryan. "Ik ben ook zeer tevreden over Bryan" (Sam zijn woorden).

IMG-20210627-WA0002.jpg

Erika over haar zoon

In de lessen van Bryan staat het opbouwen van zelfvertrouwen en jezelf mogen zijn centraal. Emoties worden gereguleerd door ze op te roepen en te leren zien dat je ze ook weer los kunt laten. Dit door middel van lichamelijke inspanning. Bij de training kan de vaak negatieve energie omgezet worden in een positieve ervaring.

Op deze manier wordt er gewerkt aan herkenning van gevoelens en hoe deze makkelijker een plaatsje te geven. Inzicht in emoties en de (zelf)beheersing hiervan worden op deze manier vergroot. Er wordt lesgegeven vanuit de liefde voor het boksen en grote betrokkenheid bij kinderen en jongeren. De kinderen mogen zichzelf zijn, kunnen hun energie kwijt en krijgen, de vaak broodnodige, succeservaringen.

Onze ervaring: Wij ervaren Bryan als een positief, betrokken mens met een enorm inzicht in het gevoelsleven van de kinderen. Er zijn weinig woorden nodig, Bryan lijkt precies aan te voelen waar het kind staat, emotioneel te zien en weet daar perfect op in de spelen. Mijn zoon ervaart dit steeds weer als een hele fijne training en komt er iedere training weer met een grote glimlach en positief gevoel van terug.

Ik kan in elk geval aangeven dat dit is hoe wij je zien en hoe wij het ervaren: een mooi mens met een enorme inzet en betrokkenheid, we zijn blij je ontmoet te hebben en zijn je dankbaar voor je tijd en energie, die je hierin stopt. Ik hoop echt dat je hier verder mee gaat en je eigen plek gaat realiseren, jij verdient het en ik ben ervan overtuigd dat je veel mensen kunt helpen, op zowel het fysieke als het emotionele vlak.

bottom of page